Calendari

martes, 23 de abril de 2013

LECTURA CONTINUADA I BOOKCROSSING

SANT JORDI I DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE.
Com a acte central d'aquest dia dedicat als llibres i a la  la Literatura hem volgut realitzar uns actes simbòlics que contribueixin al foment de la lectura.
Després del pati hem anat a Sa Miranda on hem fet una lectura continuada de l'obra de Ruben Dario, "El oro de Mallorca" . Ens han acompanyat al piano na Neus, en Pau Acker i en David, el mestre de Música. Aquesta obra incompleta la va escriure l'autor a Mallorca i narra les vivències de l'escriptor quan va residir a Valldemossa. Tots els alumn@s de l'escola hem llegit un paràgraf i també ho han pogut fer totes les persones del poble o visitants que s'han volgut adherir en aquest acte.
A totes elles, moltes gràcies.



En acabar hem fet el bookcrossing, és a dir, hem alliberat un llibre que havíem llegit, "Jambo, Kumi" a Sa Miranda per tal que algú que el vulgui llegir, l'agafi i, désprés de llegir-lo, escrigui una cita al diari de la pàgina web i el torni a alliberar en un altre lloc. Així, aquest llibre viatjarà lliure pel món i noltros seguirem el seu viatge a través de la web. Compartir lectures que ens han commogut és una de les finalitats d'aquesta filosofia.
Vos desitjam un Feliç Sant Jordi i vos esperam demà horabaixa a les cinc en els actes del III Certamen Literari i a l'estrena mundial de N'Espardenyeta. No hi falteu.
Molts de llibres i moltes roses!




No hay comentarios:

Publicar un comentario