Calendari

viernes, 13 de diciembre de 2013

SORTIDA A PALMA: EL GRAN HOTEL I SA LLONJA.

Aquest dijous hem anat el tercer cicle a Palma a visitar primerament l'exposició que hi ha a la Fundació La Caixa  titulada "Mòmies egípcies: El secret de la vida eterna".Allà hem pogut observar objectes procedents de diferents cambres funeràries i períodes que ens han permés ampliar els coneixements sobre el tractament de la mort a l'antic Egipte i sobre la tasca que duen a terme arqueòlegs i científics per desentrellar el passat.
Ens ha agradat tant que la vos recomanam.
En sortir hem anat fins a Cort per veure el betlem i , de camí, hem observat les cases bessones que són del mateix estil arquitectònic que el Gran Hotel. Després ens hem dirigit cap a la Seu on hem berenat.
Abans d'anar cap a sa Llonja, ens hem aturat a veure els cignes de l'Hort del Rei.
A sa Llonja, la monitora ens ha fet una explicació ben completa dels orígens d'aquest emblemàtic edifici, la seva construcció i característiques arquitectòniques, tant de la seva façana com del seu interior.

A l'interior també hem pogut veure les obres de l'escultor britànic Toni Cragg.

Com que ens hem portat tan bé i hem estat atents a les explicacions que ens ha fet la monitora, ens han permés visitar el jardí i el Consolat de Mar. Ha estat una sortida ben completa i agradable perquè ens ha fet un dia ben assolellat!







No hay comentarios:

Publicar un comentario