Calendari

jueves, 21 de febrero de 2019

SEGONA JORNADA DE LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

Dimecres dia 20 hem realitzat noves activitats de ciència. Noltros hem començat fent gató d'ametlla amb els nins i nines de segon cicle i que després hem pogut  menjar acompanyat de gelat d'ametlla.




Després hem conegut a na Jane Goodall a partir de la presentació que ens han fet els companys de segon. També hem conegut els ximpanzés que podem apadrinar si aconseguim 30 mòbils per reciclar.  La veritat és que ens hem enamorat de tots i col·laborarem en aquesta campanya del "ximpamic".


Hem seguit la jornada fent el taller que més ha agradat de tots: SLIME. I l´hem fet per als nins i nines de primer cicle. Els ha agradat tant jugar amb aquest material que els hem regalat el que han fet. I les nostres nines ho han fet com a autèntiques professionals, que alguna ja ho és. Gràcies a na Jazz, na Inés, na Constança i n'Aina  per posar-hi tant d'interés i també als nostres nins que hi han jugat amb moltes ganes.




 Per acabar, hem anat a Infantil a fer el taller de "robots", on ens han posat a prova i hem pogut també jugar amb les construccions, com quan eren més petits...I d'això fa un munt de temps, segons ells!







No hay comentarios:

Publicar un comentario