Calendari

martes, 22 de junio de 2021

FESTA DE FINAL DE CURS

Enguany, i degut a les restriccions que des de la Conselleria ens vénen donades, ens hem vist obligats a fer un final de curs diferent. Diferent perquè no hem pogut comptar amb les famílies, però igualment divertit, vistós i ple d'actuacions musicals. Aquesta festa, que vàrem celebrar ahir al gimnàs davant tota l'escola, es va centrar en els dos grups que canviaran d'etapa: els nins i nines de 5 anys que passaran a Primària i els de sisè, que el proper curs aniran a fer ESO a l'Institut.
Els més petits varen intercanviar uns obsequis amb els companys i companyes de 1r curs i noltros vàrem fer un espectacle de ball i música que va entusiasmar al públic que aplaudí amb ganes. També aprofitàrem per fer entrega a les mestres Laura i Eva d'uns hermosos rams de flors, ja que aquest és el seu darrer curs a l'escola.
Començàrem amb el ball de Dua Lipa "Levitating" i continuàrem amb un concert de piano, saxo i veu que no va deixar indiferent a ningú: des de Carlos Santana a Imagine Dragons, passant per Queen, Violetta, Deep Purple o Nausicaa.
Per acabar, vàrem interpretar el tema "Cups" (When I'm Gone) d'Anna Hendrick.
Va ser un final de curs fet amb la mateixa il·lusió, nervis i ganes de cada any i per això, es mereixen el reconeixement i aplaudiment de tots noltros. Són un grupet que tira sempre endavant i aquesta és una bona actitud a la vida. Enhorabona per oferir un gran espectacle.
Des de l'escola vos farem arribar un vídeo amb totes les actuacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario